Referenties

witte-lijn

Home » Referenties

Wat cliënten vertellen over ons

Dhr. C, 64 jaar

"Luistert goed en bepaald aan de hand van het vertelde prima wat er nodig is. Oefeningen bevestigen dat in hun effectiviteit. Gedurende het traject wordt op basis van wat je verteld aangepast of anders gefocussed. Mijn functioneren is van moeilijk naar soepel gegaan doordat de uitleg inzicht gaf in hoe ik mijzelf kon helpen met behulp van haar oefeningen. Een lichte vorm van humor en relativeren gaf mij precies wat ik nodig had. Ik had vooraf niet gedacht dat dit resultaat bereikbaar was in deze tijdspanne."

Marga, 43 jaar

"Samen uitstekend gewerkt, en door de oefeningen thuis bij te houden veel verlichting hierdoor gekregen, maar het blijft bij mij een terug komende pijn/stijfheid in de spieren door vastgestelde Fibromyalgie / Psoriasis goede begeleiding gehad en feedback. Ook handvatten aangereikt gekregen voor betere ontspanning met ontspanningsoefeningen. veel geleerd."

Ineke, 35 jaar

"Ik voel me gehoord en de therapie is samen met mij goed vorm gegeven en de doelen die ik gesteld had zijn bereikt. Hier is alle tijd en ruimte voor gegeven en samen met de oefeningen voor thuis was het plaatje compleet."

Miriam, 52 jaar

"Erg betrokken en vakkundig. Neemt op de dag van de behandeling contact op en tijdens de behandeling was er een erg open en ontspannen sfeer. Geen dwang en vroeg naar de ervaringen van de afgelopen periode. Ik zou haar zonder schroom aanbevelen. Vooral op deze wijze verder gaan."