Wij als Mens & Co hebben een nieuwe website. Daar zijn wij heel trots op! De eindsprint werd geleverd terwijl de Corona pandemie de hele wereld stilzette. Toch bleven onze kartrekkers verwoed doorlopen, links of rechtsom dit project moest worden afgerond. En dat is gelukt!!! Zo trots en dankbaar voor diegene die zo hard hebben gewerkt om deze mooie site in de lucht te krijgen.

Maar deze blijdschap wordt overschaduwd door de situatie van nu. Er is weinig reden tot feest. Aan de andere kant als we stoppen met blij en tevreden zijn met de dingen die wel lukken en prettig zijn, raken we verloren in een negatieve spiraal.

Onze werkzaamheden als therapeut zijn heel erg veranderd. Van fysiek 1 op 1 contact naar videoconsult of uitstellen naar betere tijden. Maar wanneer is dit dan? Wachten is niet altijd een optie. Voor veel klachten is het belangrijk om zo snel mogelijk advies te krijgen ter preventie en oefeningen te kunnen gaan doen om weer regie te krijgen over je eigen leven.

Daarom willen wij iedereen op het hart drukken om niet te wachten met contact opnemen. Wij weten uit ervaring dat alleen al een intake gesprek een enorm positief effect kan hebben op je klachten. In dit eerste gesprek wordt al snel duidelijk of het noodzakelijk is om snel een (digitale) afspraak te maken of hier nog even mee te wachten.

Al onze therapeuten hebben de mogelijkheid tot beveiligd videoconsult. En al is dit soms wat onwennig, in de praktijk blijkt dat nagenoeg iedereen heel tevreden is met de behandeling op afstand. Dus nogmaals schroom niet met contact leggen! Wordt baas in eigen lijf!

Blijf veilig en gezond!

1 reactie

  1. A WordPress Commenter op februari 18, 2020 om 9:13 am

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Laat een reactie achter